Forsendelses- og returpolitik

Politik for forsendelse

Behandlingstid: 1-3 arbejdsdage. Det tager en til tre arbejdsdage for os at behandle og sende din ordre. Du vil modtage en e-mail med et sporingsnummer inden for 48 timer efter, at din ordre er afsendt.

Danmark - 6 til 15 hverdage til levering.

Leveringsadressen kan kun ændres, før ordren afsendes. Når ordren er afsendt, kan vi ikke længere ændre leveringsadressen.

Der er i øjeblikket forsinkelser med forsendelser over hele verden på grund af COVID-19-pandemien, og det undskylder vi for. Nogle ordrer kan blive påvirket, andre ikke, det afhænger virkelig af din stat/by, og hvordan det påvirker logistikken. Tilføj venligst mindst 1 uge til ovenstående estimerede tider. Skriv til os på hello@theloor.com for specifikke detaljer om din ordre.

For at tilbyde det bedste forhold mellem kvalitet og pris, selv om vi er en virksomhed med base i Storbritannien, fremstilles og sendes alle vores produkter direkte fra vores fabrik i Kina. Vi overvåger produktionen, pakningen og forsendelsesprocessen for at sikre, at du får den bedste værdi for pengene.

Bemærk, at i højsæsoner kan ovenstående estimerede leveringstider variere. Når din ordre er afsendt, kan vi ikke foretage ændringer i din ordre.

 

Politik for returnering

Vi har en 30-dages returret, hvilket betyder, at du har 30 dage efter modtagelsen af din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt og i original emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

Du har 30 dage, fra leveringsdagen, til at returnere din ordre til os.

Vær også opmærksom på, at du er ansvarlig for eventuelle returneringsomkostninger og risikoen for tab eller beskadigelse af de varer, du returnerer, indtil de er modtaget af os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du bruger en anbefalet leveringsservice, når du returnerer varer til SockShoes.

For at starte en returnering kan du kontakte os på hello@thelootz.com. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig en returfragtlabel samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om en returnering, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os med spørgsmål om returnering på hello@thelootz.com.

Skader og problemer
Undersøg venligst din ordre, når du modtager den, og kontakt os straks, hvis varen er defekt eller beskadiget, eller hvis du har modtaget en forkert vare, så vi kan vurdere problemet og gøre det godt igen.